Inschrijven

Alleen online inschrijven mogelijk, voor alle afstanden!! 

Inschrijf tarieven 2024

Afstand Tarief tm 14 september Tarief 15 september tm 27 september
Kidsruns - alle afstanden € 3,00 € 4,00
5 kilometer € 8,00 € 10,00
16,1 kilometer € 10,00 € 13,00

Senioren

U kunt zich tot vrijdag 27 september online inschrijven. Er is geen mogelijkheid om in te schrijven op het marktplein of in het ISW.

 

Let op! Voor de 10 EM hoort het 10 kilometer punt in 70 minuten bereikt te zijn (dit is gemiddeld 8,6 km/u of 7:00 min/km) is dit niet het geval dan vervalt je deelname aan de Rijk Zwaan Loop en kan je zelfstandig verder.

 

Prijzen 5 kilometer en 16,1 kilometer (categorie: heren / dames)

1e plaats: €50,- cadeaubon Loperscompany Naaldwijk
2e plaats: €30,- cadeaubon Loperscompany Naaldwijk 
3e plaats: €20,- cadeaubon Loperscompany Naaldwijk

Prijzen voor heren en dames, er zijn geen leeftijdscategorieën. 

 

Tijdregistratie
Voor de tijdregistratie wordt er gebruik gemaakt van SAW chips van leverancier Ipico. Deze chips dienen plat (horizontaal) op de wreef van de voet gedragen te worden. Deze video laat zien hoe je de chip op je schoen kan bevestigen. Er liggen tijdregistratiematten bij de start en  finish en ongeveer 50 meter voor de finishlijn. Zorg dat je over deze matten loopt. Uitslagen zullen na afloop van de wedstrijd beschikbaar komen via onze website.

Als je een chip besteld hebt dan wordt deze meegeleverd in de enveloppe met startnummer. Heb je nog geen SAW chip en heb je er geen besteld dan kun je op de wedstrijddag bij de trouble-desk een chip aanschaffen voor
€ 4,50 zodat je toch in de uitslag wordt opgenomen. Zonder chip kom je NIET in de uitslagenlijst. De SAW chip die we gebruiken is herbruikbaar en kan bij andere wedstrijden in de regio Westland gebruikt worden. Als u de chip niet meer denkt te gebruiken kunt u de chip gebruiken als consumptiebon en inleveren bij de bar.

 

 

Kidsruns

Ren jij op zaterdag 28 september ook mee met de Rijk Zwaan Kidsrun op het Marktplein in ’s-Gravenzande? De loop is voor alle basisschool kinderen. Leuk als je meedoet!

Na een warming-up van Dance Innovation ren je onder aanmoediging van vele ouders, broertjes, zusjes en andere supporters over het parcours van de Rijk Zwaan Loop en finish je onder de finish boog. Als beloning voor je sportieve prestatie krijg je een medaille en wat lekkers! Kortom: genoeg redenen om ook mee te doen! Bij de groep 1 en 2 kunnen ouders, voogd of begeleiders mee rennen met de kinderen.

 

Inschrijven kan via deze link tot vrijdag 27 september
Houd er rekening mee, vorig jaar zaten we VOL! 

Als je na 20 september inschrijft, haal je je startnummer op de wedstrijddag (28 september) tussen 11:30 uur en 12:45 uur op bij bar De Promenade (Langestraat 50).

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy statement