Parcours 

Kidsruns

Het Parcours van de jeugdlopen starten en finishen op het marktplein. Start locatie: op het Marktplein voor cafetaria de Parel, richting het Vaartplein  
Finish locatie: onder de rode boog midden op het Marktplein 

500 meter  (één ronde)
groep 1 t/m 6 (1-2 / 3-4 / 5-6)

1000 meter  (twee rondes)
groep 7 - 8
En leeftijd: 12 tot 14 jaar

5 Kilometer

Het parcours van de 5 km gaat rechtstreeks naar de Steenenburchweg. Aan het einde van de Steenenburchweg is links voor het fietspad een doodlopend weggetje met een pleintje, waar omheen nu gekeerd zal worden en dan weer terug over Steenenburchweg wordt gelopen. De lopers moeten in de looprichting beide keren aan de linkerzijde van de weg blijven lopen om elkaar niet voor de voeten te lopen. Aan het einde van de Steenenburchweg gaan de lopers via een trapje het fietspad langs de Zanddijk op richting Zeestraat, waar het gebruikelijke parcours weer wordt opgepakt. Om de afstand kloppend te krijgen ligt de startlijn circa 50 meter voor die van de 10 Engelse Mijl.

Deelname vanaf 14 jaar.

10 Engelse mijl

De 10EM parcours gaat vanaf het marktplein via de Langestraat, Zuidwind, Vestdijklaan, Vondellaan, Beukelaan, Zijdijk via het fietspad naar de Parallelweg Maasdijk. Vervolgens gaat de route via de Papendijk, Oosthuijzenlaan, Staelduijnlaan, Rijkevorsellaan, De Jonghlaan, en de Bonnelaan naar het Nieuw Oranjekanaal. Via de Bonneweg, Haakweg en Nieuwlaan gaat het naar de Bagijnenland waar een lus is gemaakt om precies 10 EM af te meten. Daarna gaat de route via de Parallelweg Maasdijk, Zijdijk, Zanddijk weer naar het centrum van 's-Gravenzande om vervolgens via de Zeestraat, Monserseweg, Noordwind en de Langestraat te finishen op het Marktplein.

Deelname vanaf 16 jaar